Gårdbutikkens egen produktion

"Kvalitet og oprindelig smag" - er udgangspunktet for alle vores produkter!

Sidinge Gårdbutik & Frugtplantage er en lille produktionsvirksomhed af delikatesser som gennem de senere år har udviklet og produceret delikatesser til specialhandlen med udgangspunkt i kvalitet og oprindelig smag, samt ærlighed og tid til grundighed.

Når vi producerer hyldeblomst og hvidtjørnsaft har vi selv høstet blomsterne. Æblerne til den populære Æblesmør-marmelade er håndhøstet i gårdens æbleplantage og håndskrællede i produktionslokalerne på gården.
Rapsen til den fineste gyldne og sunde rapsolie er dyrket i samarbejde med Lindegården i Egebjerg og høstet med egen mejetærsker, samt koldpresset og tappet på eget anlæg i Sidinge.

En spændende udvikling for vores "lille" virksomhed.

Det efterhånden velkendte produkt, Nødde Dressing, var starten på en spændende udvikling i vores lille virksomhed og var produktet som satte fokus på kvalitet og oprindelighed i det efterfølgende arbejde med fødevarer.
Det lokale og nære har udspring i æbleplantagen hvor æblerne gav mulighed for produktudvikling og optimering med æblemost og marmelader. Samarbejdet og udviklingen af foreningen FIO- (Fødevarer Producenter i Odsherred) er et resultat af intresserede producenter med kvalitet og nærhed som udgangspunkt.

Vi vil bestræbe os på at kvaliteten vil skinne igennem og at den ærlige smag vil give den oplevelse man forventer.

Find vej til os her